piątek, 22 października 2010

kostka kokosowa

Pin It
Posted by Picasa
Pin It

tort dyplomatów

Pin It
Posted by Picasa
Pin It

tort dla rafała

Pin It
Posted by Picasa
Pin It

filet kurczaka w cieśćie francuskim

Pin It
Posted by Picasa
Pin It

babeczki wiśniwo kokosowo czekoladowe

Pin It
Posted by Picasa
Pin It

oponki

Pin It
Posted by Picasa
Pin It

pączki

Pin It
Posted by Picasa
Pin It

cycki murzynki

Pin It


Posted by Picasa
Pin It

tort złoto florydy

Pin It
Posted by Picasa
Pin It

czwartek, 21 października 2010

jagodzianki

Pin It
Posted by Picasa
Pin It

gołąbki prosto do gąbki:))

Pin It
Posted by Picasa
Pin It

ślimaczki z serem i budyniem

Pin It
Posted by Picasa
Pin It

serduszka z parówek i jajka sadzonego

Pin It
Posted by Picasa
Pin It

naleśniki z serem:P

Pin It



Posted by Picasa
Pin It

metrowiec

Pin It



Posted by Picasa
Pin It

drożdżówki z orzechowym nadzieniem!!!

Pin It


Posted by Picasa
Pin It

wtorek, 5 października 2010

ciasteczka

Pin It

przepis tu Pin It

porkolt wieprzowy

Pin It
Węgierskie danie w sam raz na jesienną słotę:

  • 60 dag karkówki bez kości
  • 3 cebule
  • 1/3 kostki smalcu
  • 2 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 1 łyżka słodkiej papryki
  • 2 żółte i 2 czerwone papryki
  • ząbek czosnku
  • sól i ostra papryka do smaku
  • kilka ziemniaków pokrojonych w plasterki
mięso opłukać i osuszyć, pokroić w kostkę. cebulę obrać i pokroić w grubą kostkę, zeszklić na smalcu razem z roztartym czosnkiem. zdjąć z ognia i wsypać słodką paprykę, wlać łyżkę wody, wymieszać. następnie dodać mięso i ziemniaki, posolić i dusić pod przykryciem na średnim ogniu przez 50 minut., az mięso będzie miękkie. paprykę oczyścić, pokroić w kostkę, dodać do mięsa i jeszcze razem poddusić.doprawić koncentratem, przyprawami i ostrą papryką.

Pin It

leczo

Pin It
przepis jak zwykle ze strony Dorotus z dodatkiem dyni, jak również jadalne miseczki Pin It
 
Animated Social Gadget - Blogger And Wordpress Tips